Prirodna ljepotica
0

Jedna od najljepših Hrvatica svih vremena oduševljava pojavom i u 41. godini: Savršena si

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jedna od najljepših Hrvatica svih vremena posljednjih godina ne pojavljuje se posebno često u javnosti, a i na društvenim mrežama svela je aktivnost na minimum, te se posvetila majčinstvu.

Bivša manekenka Iva Jerković iznenadila je svoje obožavatelje posljednjom objavom na Instagramu s obzirom da sve rijeđe dijeli sadržaj sa svojim pratiteljima.

Iva je objavila dvije fotografije na kojima pozira u elegantnom, svijetlom izdanju koje je savršeno istaknulo njezinu vitku, manekensku figuru.

"Jedna influenserska", napisala je u opisu, a uslijedila je lavina komplimenata.

"Nema ljepše od tebe", "Uvijek sa stilom", "Savršena", "Curica", "Divna", "Krasna", "Prelijepa", nizali su se hvalospjevi.

Inače, Iva je osim uspješne manekenske karijere bila i voditeljica brojnih projekata na televiziji, a natjecala se i u showu "Zvijezde pjevaju".

U februaru 2020. godine tada 38-godišnja manekenka rodila je kćerku Rinu koju je dobila s 15 godina starijim partnerom Josipom Antićem Zefom.

Iako su u vezi dugi niz godina, jako drže do svoje privatnosti. Skoro ih se nikad ne može vidjeti zajedno u javnosti, a Iva rijetko priča o njemu.

Iva se ističe po tome da je krasi prirodna ljepota, a to je dokazala objavom fotografije svoje majke koja je bila jednako lijepa u mladosti.