Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
40 te nisu stare ko vodi racuna moze izgledati i bolje nego u dvadesetim kao ja recimo
Nisu ni 30te… Koga život handri može izgledat kao 50da ima,ko ja…
Prirodni fileri i botox 😂
Sto kila šminke, botoksa, filera, i instagram filtera, kad to sve skine ne liči na sebe
u prvi mah procitah da je iznenadila pornjavom,al ohladih se brzo
"Najljepsa Hrvatica svih vremena"...pa pobogu dokle vise 🤣🤣🤣🤣
Hrvatice su zgodnije i jebozovnije od ostalih na Balkanu
Ovoj, pa ne mogu reći mati i otac, ali dede i babe su sigurno držale ikonu na tavanu. Izgleda kao je rođena na Vračaru usred Beograda.
Plastika je opće ime za određene vještačke ili poluvještačke materijale koji mogu biti oblikovani u kalupima ili ekstrudirani u predmete, trake ili vlakna. Također se mogu koristiti za izradu različitih materijala za pokrivanje, termoizolaciju, hidroizolaciju, cijevi i opremu, ljepila itd.
Mogu potvrdit da je savrsena. Vidio sam ju u opiumu negdje 2005/6. Bio je to double date, ona i frendica sa zefom- znao sam za ime ali ne i da je to on- i njegovim nekim jaranom. Primitivne njuske zrele za klanje. No ipak, nakon svega, mogu reci da sam bio sa par trebi u njenom rangu, cak i boljih, na sarm, izgled i... šprehu. :D Ali da je bomba, bomba je.
Žena je stvarno lijepa i da ima korekcije neke umjerene su i pristojne i to je njena stvar, drži do sebe, svog izgleda, ishrane, zdravlja, što bi svako od nas trebao raditi, a ne biti lijen i samim tim nezadovoljan sobom pa vrijedjati one koji su suprotno od toga.
A gle gubica
dok usne napuhane vidim ohladi da je od zlata