Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FBiH, ionako podmirujemo dugove iz RSa. I onda mi neko dodje pricat kako je dobro pobijdilo zlo.
Nazalost jedino su pobjedili u BiH iz ratova 90ih koje su oni uzrokovali.
Platili porezni obveznici federacije kroz onih 100 miliona što je trojka dala GTRs-u kroz izgovor da se do sad nepravedno dijelio PDV.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa jest ono kad malo razmisliš,fakat je Čelinac mjesto gdje ona treba nastupat,nije da nije.To je to.Na kraju sve dođe na svoje mjesto.A što se plaćanja tiče,pa zna se ko plača,onaj ko je unajmio damu.
Ne vrijeđaj dame
placa ona pi'kom...
krestalica
Placa izmedju ostalog i RS penzioner od 290 KM penzije!
Plačaju državljani Bosne I Hercegovine
Ja mislim da se ova cessna moze i iznajmiti
Kako ko, pa Mile Litijaš.
i da nisu namirili kroz porez nasa omladina bi..uzor im Karleuša i ostale plasticare ..ne bi me čudilo da se otrci i arkanovici da se poslusa i plati njen koncert
Raga...
klasicno cudovviste
Naravno prodala se AV i preprodala Lpovu. Tako je to kod Kumova.
Zato volim moju Bosnu, jer tamo je pjevaljka predstavnik naroda, a glavni tuzioc ceska jja
Puri to Ronhil
Normalno slučaj za tuzilastvo
Placa Trojka i KS novcem Bosnjaka.
Pinokio se preko medoja svađa sa Vučićem, a u kući mu lisice pojedođe meso. A sada ko Vučić maše papirima( još nisu postavili tablu da može i da crta i piše) i za sve mu je kriv njegov učitelj i mentor Bakir I. Željka mrzi jer ga ovaj gleda kao političko nedonošće.
Karla je na radnom mjestu,portparol vučka i dode !