Njen bivši ljubavnik
202

Jelena Karleuša o Ognjenu Vranješu: To nije muškarac nego monstrum

I. S.
Foto: Instagram/karleusastar
Foto: Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša je u novom intervjuu govorila o svom bivšem suprugu Dušku Tošiću te skandalu iz 2019. godine, kada ga je prevarila s nogometašem Ognjenom Vranješem.

Između ostalog je navela da ni prvog ni drugog supruga nije vidjela na potpisivanju razvoda, već samo njihove advokate. Pjevačica je prije Tošića bila u braku s biznismenom Bojanom Karićem.

"Uvijek sam se pojavljivala na razvodu, ali se moji muževi ne pojave nego advokati. Možda ne mogu da me pogledaju u oči. Kada je riječ o Dušku, mislim da sam ja učinila sve da se 17 godina naše veze, braka i porodice ne baci u vodu, a on je učinio sve da mi pokaže i dokaže suprotno", rekla je u podcastu Lazarov, prenosi Nova.rs.

Dalje tvrdi da je Duško želio da se njihova porodica raspadne. Ne planira biti u dobrim odnosima s njim pa ni zbog dobrobiti djece. Također je navela da će žena prevariti muža samo kada je nezadovoljna.

"Duška sam upozoravala na to sve, da će se kajati i da ću mu se osvetiti, ali me nije shvatao ozbiljno. Prvi put kada sam htjela da mu se osvetim, desila se katastrofa", nastavila je.

Kazala je da je njen ljubavnik, misleći na Vranješa, bez njenog znanja screenshotovao njihov FaceTime poziv, ucjenjivao je i tražio da se razvede od Tošića.

"Nije zaslužio ni ime da mu se kaže. To nije muškarac, to je prosto monstrum. Ja nisam pristala na tu ucjenu i on je svim medijima poslao to. Vjerovala sam da to ne može da se desi, ali pogrešno sam procijenila, jer sam mislila da jedan normalan muškarac to ne bi uradio zbog sebe, a ne zbog mene. Čovjek pogriješi. To je bila posebno teška situacija za mene jer je u tom momentu umirala moja majka. Čak sam i rekla tom monstrumu, koji me je tim materijalom ucjenjivao, da to ne radi, jer imam dvije kćerke koje su tada bile jako male", rekla je.

Ispričala je i da je bolje da je pucao u nju nego što je to uradio. Vjeruje da će mu karma sve kad-tad sve vratiti. Otkrila je i da je sada sretno zaljubljena, ali nije željela navesti o kome je riječ.