Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prevarila muža, ovaj je razbucao i sad on kao monstrum.. how yes no
Znaci tako dobro razvaljuje
Hahhaah vidi se na njemu da je od tog posla. Bravo Vranješ!
Eto, Trebao biti neko normalan... Svima vama, kao što si ti i slični tebi i onima koji vas podržavaju i uvažavaju želim da živite zajedno i sretno na jednom prostoru u jednoj zajednici i da uživate u svojim ubjeđenjima, navikama i da se ne odvajate do kraja života. I da budete pouka generacijama...
Molim vas, nemojte pisati o ovoj zeni. Stvarno vam to nije potrebno
Pazi ti to.... Ona se svalerise nakon 17 godina braka... A ljubavnik je Monstrum
Vranjes Bosanac sa par cm više i odmah monstrum
A ona "dobrica" prava :-D
moguli i ja sevap ti je pliz
Ovo je novo vrijeme, novi clanci, dno dna.
"Kada je riječ o Dušku, mislim da sam ja učinila sve da se 17 godina naše veze, braka i porodice ne baci u vodu, a on je učinio sve da mi pokaže i dokaže suprotno" (RICK ROSS SAME HOES PLAYING IN BACKGROUND)
Vidjela si svoga boga i sad monstrum ccc
Nema nista gore od muskarca koji se ponasa kao najgora mahalusa. Vi znate da nju nije varao Tosic, postoje tracevi i za njega, izgleda samo sto se desi javno se desilo drugo se ne racuna.
Blago kuci koju zaobidje :)
Nedo Bog nikom.
najkriticnije sto ona naglasava da joj je tad majka bila bolesna
Vojnik o skracenju, ravaku o postenju.
imal sta panetno klixe