Ima 46 godina
114

Jelena Rozga otkrila čemu duguje svoj mladoliki izgled: Zbog zdravlja je morala izmijeniti jelovnik

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvatska pjevačica Jelena Rozga godinama privlači pažnju svojim mladolikim izgledom, a za In Magazin je otkrila tajnu svoje ljepote.

Rozga je muzičku karijeru započela 1996. godine kao pjevačica popularnog splitskog sastava Magazin, a samostalnu 2006. godine.

Tokom godina nekoliko puta je istaknula kako je za njen izgled zaslužna genetika, a i činjenica da se godinama bavila baletom.

Međutim, nedavno se za In Magazin osvrnula na svoj mladoliki izgled te otkrila šta pored genetike utječe na to.

"Ja sam oduvijek pazila koliko i šta jedem, šta unosim u svoje tijelo. Moji su Dalmatinci i uvijek se nekako jela najviše riba doma, što više povrća iz našeg sela, iz Blizne, domaće maslinovo ulje, a posljednjih nekoliko godina od kad imam velikih problema sa štitnjačom izbacila sam i gluten i laktozu i svašta nešto i što je najvažnije, ja ne pijem alkohol, nikad ga u životu nisam pila", pojasnila je Jelena.

U ranijim intervjuima je istaknula da se sve to može postići i bez estetskih operacija.

"Sve se može i bez operacija, bez pretjerivanja. To je dokaz da se sve može uz dobru njegu, uz nekako zdrav život, puno spavanja i što manje nerviranja. Nije mi se uopće teško oduprijeti trendovima koji su danas zastupljeni jer znam šta hoću. Kad god da me probudiš, ja uvijek znam šta hoću", istakla je.