Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro ako ikada danas zene drze do sebe. Nekada kada kazes za zenu da je napunila 40 to je bilo wow stara. Frizeri, kreme, vjezba sve ok samo mojne plastike. Lijepo izgleda nema sta.
Care, nisi ni procitao clanak. Rozga upravo i govori protiv plastike. Zena samo kaze da pazi sta unosi u svoje tijelo i da nikad u zivotu nije pila alkohol. A poznato je da alkohol, kafa i cigare negativno uticu na organizam i da se to odmah i odrazi na nasoj kozi.
Procitao sam care zato i kazem mojne plastike. Za alkohol i cigare se podrazumjeva da stete.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo i dostojanstveno stari, sto jes, jes. Nebitno sto ne slusam ni u ludilu tu vrstu muzike.
Kad bih se budio pored tebe, ja bih znao sta bi trebo
Nije rodila.
Prelijepa i prezgodna
Ima li ova nekog?
Lagodan zivot bez mukotrpnog rada i pretjerane brige, samacki zivot gdje se moze posvetiti samo sebi....eto da ti ja kazem
Sta laze, zategla se ili u najmanju ruku koristi botoks. Ne kazem da je pretjerala ili da lose izgleda ali nije da se ne moze primijetiti.
Dosadno!
ovo je sve na svom mjestu....
Usjedilica
prangija?
Pa kod se zene najedu kljukuse i satrice pa podriguju i govore jao ubi me kiselina... Naravno da se drzi kad se drzi i jede/trenira umjereno
Slatka Rozgica. Poznato mi je sve ovo, kad te masa ljudi pita "koje si godište" a onda slijedi ono standardno "nikad ti ne bih dala toliko". Ali briga nas Rozgice, možemo se "uvalit" u red za paketiće ako ništa haha. Baby face forever.
Može ti se matora..
Karakter je najvažniji bilo šta da hoćeš postići.Prestati pušiti,ići na dijetu,itd.Ko god uspije,svaka mu čast,skidam kapu.Samo,ima još jedna bitna stvar,porediti ženu koja od zvijezde do zvijezde radi u poljoprivredi ili nekoj fabrici,uz to ima djecu i blentavog muža recimo i nju koja sve to nema...ali ima lijepu i njegovanu kožu,spava 10-12 sati,itd
Uzivo i nije mladolika, kao i vecina sto se predstavljaju.