Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Metnu ga Batman.
Nije više Betmen, sad je METNEM 😂
On izgleda iscrpljeno
vidio bi tebe da zadovoljavas lopezovu, kakav bi bio
hahahah pa kako neće jadan svjestan da se ova sveti Rodriguezu i on sve svjesniji da je JL-oina BICH....
ova je na slici vedra, raspoložena i radosna, .. šiti pozitivnu energiju, .. i iskreno kontam čovječe šta ih je naprimala, ona jednostavno voli da ih mijenja i da je cijepaju, da je kidaju i da je udaraju do besvijesti,.. voli da ga osjeti u sebi i to je to ..!!!
heheheh vidi Bena ko da je kopo čitavu noć :) doduše zato se ona smije ko da je sa svadbe
Jbg nije ona znala da ce on ovoliko uspjet
Prazan li je zivot onih koji ovo slikaju i prate. Zamisli da ti je posao da nosis veliki fotoaparat s teskim objektivom, da bolje zooma jer moras biti daleko i fotografises, tjeraju te, psuju te, gledas ih drogirane, pijane, trijezne, dotjerane, nedotjerane. Prodajes fotografije tabloidima u nadi da ce tvoja biti bolja u moru istih. A dobro, mora i to neki, ocito.
Hebe ben ne vadi .. ben 10
Nekima je ljubav paradajz.
Vratio joj osmjeh na lice 😁
On izgleda tako ofucano! Alex vazda uglađeni gospodin!
Jenni bas ne može bez ...
I ko je na voz žurio ova ga je čekala!
Da li je sta bilo?
Neka je sa srecom :) svako umoci po malo...a Ben dva puta