Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
par a nepar
Je li trebao sakriti? Zasto bi krio? Zasto mislite da sa neko treba ponasati onako kako vi mislite da je ispravno. A sve i da je bio veseo, tek bi ga onda napali.
Hallo !! Alija je samo potpisao Kapitulaciju RBiH i uspostavio primirje koje jos traje,, uostalom zna se sto je Dejtonka LUDA KOSULJA SVIMA POD JEDNAKO SKROJENA!!!,,a na nama je da je skinemo ali kako cemo kad smo udareni mokrom čarapom,,
Burrito. Taco taco. Burrito. Taco. Taco taco. Don't think just because I got a lot of money, I'll give you taco-flavored kisses, honey. Fulfill all your wishes with my taco-flavored kisses.
Dzejla ova samo u Krug vrti frajere
Pique je to puno pametnije napravio sa Šakirom...
Satra ga
Još uvijek mu muze energiju.