Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli sad da nije tako popularna i bogata i da je recimo prosječna građanka BiH. Da u biografiji ima 3 propala braka i 4 raskida zaruka i djecu sa 2 ili 3 čovjeka...ne bi mogla ni pred kuću nigdje a ne u kuću. Realno i jest izgubljena sa 51 godinom!
nema to veze sa tim jel bogata il nije. na zapadu ne gledaju toliko na te stvari. samo kod nas je jos uvijek sramota da momak i cura zive zajedno prije braka, da se bolje upoznaju i da pokazu jedno drugom pravo lice. samo kod nas razvedena zena je obiljezena, šugava, narocito ako ima djecu iz tog braka. samo kod nas zbog tog primitivizma zene trpe teror i nasilje (i muskarci naravno) jer, pobogu, sta ce reci komsije i sta ce Poreskiobveznik komentarisat na klixu
Tako su in djeca mentalno zdrava da svaki par mjeseci imaju masovnu pucnjavu. Relativno veliki broj je ovisno o drogama i skoro svako drugo dijete na nekom antidepresivu. Odrastati u disfunkcionalnoj familiji u kojoj muška osoba nije prisutna ili u koji se cesto mijenjaju muškarci, odlaze i dolaze, i koji emocionalno nisu prisutni je veoma loše po tu djecu i to se odražavan na raznim statistikama. A sto je tiče Lopez, neznan kada su velike pare u pitanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To je ono kad dodje iz guzice u glavu da je bivši ipak bio dobar kakvi su ovi novi.
Selam, reko je Asim da se pomirite
...ovaj Aflek kroner al zigu sve najbolje trebe Holivuda...
A on ko ofucana macka, dovoze ga njoj u postelju, odvoze ga hahahah
Prva/ prava ljubav zaborava nema
ja i
...et', sad više nije trajno.
Ovo je vec bajata vijest... ima’l sta novo?
Ben rame za plakanje
https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/tennessee-woman-paralyzed-second-pfizer-covid-shot-video/
Prijatelji sa povlasticama. Ustvari, šta me briga. Ni oni ne zaviruju u moj krevet.
Zanimljivo zbog čega Klix banuje, a Bulevar eno i dalje širi nacionalnu mržnju. Prati li RAK ovaj portal?
Sram hin bilo.
Meće ga Bendžo!
He sirotinje, nema da klimu napuni pa mora prozor otvarat
bile neke ćimprte
Ko je sretan ni u hali nije gladan
Klin se klinom izbija