Reagovala na tračeve
26

Jesu li ljute rivalke: Teya Dora otkrila u kakvom je odnosu s Breskvicom

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon što je Teya Dora odnijela pobjedu na Pesmi za Evroviziju, mnogi su smatrali da je u lošem odnosu s Breskvicom, koja je završila na drugom mjestu.

Teya Dora je sada na Instagramu podijelila zajedničku fotografiju s Breskvicom te tako pokazala da između njih dvije nema zle krvi.

"Širite samo ljubav", navela je u opisu fotografije.

Kao što je poznato, Breskvicini fanovi će se u subotu, devetog marta okupiti ispred zgrade RTS-a u znak protesta što ona nije pobijedila. U isto vrijeme na istoj lokaciji će se okupiti i Teya Dorini fanovi.

Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram

"Želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrit ćemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskva", objavila je Breskvica nedavno.

No, ona nema lijepo mišljenje o članici žiriji MC Sajsi koju je javno prozvala tokom gostovanja u "Ami G Showu" zato što joj nije dala nijedan bod.

"Poručila bih joj da se nadam da joj niko nikad u životu neće dati nula bodova", navela je.

Na pitanje Ognjena Amidžića da li bi radije popila kafu s Marijom Šerifović ili Sajsi M je odgovorila: "S Marijom, zato što mislim da ona može ipak da mi da neki savjet o pjevanju."