Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dal je realno da je nekad ozbiljan portal postao prepun ramovicki, breakvica,propalih glumaca, onlifans modela, hana.....
Halo de se i ti spusti na zemlju. Ko si ti??? Koemntarises tu na klixu i pises o mega zvjezdama za nase okvire. Kakve su takve su, to je ovo vrieme donjelo, to omladina slusa. Sta bi ti 400 god Zdravka Colica jel, e pa ne moze! Breskvica je sad top pa ti i takvi kao ti to prihvatio ili ne…
Portal uvijek objavljuje ono sto je aktuelno i sto se cita. Show biznis je dio toga. Ne znam sta tu treba biti ozbiljno ili neozbiljno.
Čuj Brekvica i Teya Dora? Srbi su konačno završili transformaciju u potpuno seljačku naciju.
Vlaška posla
Jesu li u intimnom? Ne cita mi se budalastina koja izvire iz naslova.
samo da se hoće pomiriti nismo oka sklopili od sekiracije
Podnesi poraz
Doticna Breskvica je imala pjesmu: veseli se srpski rode ali samo drugaciji tekst. Ritam je original i to je sustina pjesme da ce se jednom orlovi tj srbi vratit na Kosovo. Toliko o zabrani politike na Evroviziji.
Ja prvi put cujem i za jednu i drugu, e moj klix na sabahu sta vi pisete....
Teya Dora je imala svjetski hit "Džanum", na Spotify je pjesma bila u top 5 najslusanijih pjesama par sedmica, sa preko 110 miliona pregleda, jedina pjesma i izvodjac u istoriji Balkana da postigne takav rezultat na svjetskom nivou.
Koristim Spotify nemam pojma za nju... Ali hajde finoy mlada cura, fin uspjeh drago mi je, ako je tako ..
Koga briga vise o ovome?! da li ste normalni vise, da toliko pisete o ovim nazovi pjevacicama!?
Pogledaj samo položaja glave, kao da se propela na prste i gleda šta ima na ormaru
Klik postao si preglup portal kad pises o svadji ove dvije polupjevacice.
Srbizacija Bosanaca i Hercegovaca