Snimci kruže mrežama
165

Justin Timberlake održao prvi nastup nakon hapšenja, fanovi sumnjaju da se drogira

L. R.
Justin Timberlake (Screenshot/TikTok)
Justin Timberlake (Screenshot/TikTok)
Samo nekoliko dana poslije hapšenja, Justin Timberlake je nastavio s turnejom po SAD-u, ali fanovi su se nakon prvog nastupa zabrinuli za njegovo zdravstveno stanje.

Naime, glumac je nastavio svoju svjetsku turneju "The Forget Tomorrow" u Chicagu te se u jednom trenutku i obratio publici rekavši kako je imao tešku sedmicu.

"Prošli smo zajedno kroz uspone i padove, 'lijevo i desno'. Bila je ovo naporna sedmica, ali vi ste ovdje i ja sam ovdje i ništa ne može promijeniti ovaj trenutak. Znam da me je ponekad teško voljeti, ali vi me nastavljate voljeti, a ja vama odmah uzvraćam", rekao je.

@mariettadaviz

This is sad because you can see it in his eyes. I hope Justin Timberlake gets help, no one #JustinTimberlake

♬ original sound - Kristin
No, publika i korisnici društvenih mreža primijetili su da je pjevač tokom nastupa imao krvave oči i da se čudno ponašao.

"Neka neko ovom čovjeku posudi sunčane naočale", "Šta nije uredu s njim", "Ovo je tužno. Neka mu neko pomogne", "Kokain", "Sigurno se drogira", "Podsjeća me na Robbieja Williamsa kada se drogirao", "Možda je samo umoran", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, Timberlake je uhapšen na Long Islandu u New Yorku zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Zaustavljen je nakon izlaska u American Hotel u Sag Harboru, a onda je odbio izvršiti testiranje na alkohol tvrdeći da je popio samo jedan martini.

Policija je opisala da Timberlake ima "zakrvavljene i staklaste" oči te da je jako smrdio na alkohol, kao i da je usporio govor i ne može da zadrži pažnju.