Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak baš izgleda primjerno, a to čime bavi i da ima tolika para ne bi trebalo da bude tema, pa on je sin legende.
E kad bi mi ova vijest bila jedini problem, dobro bi bilo😳
Pljunuti otac.
Isti tata 😂
Po izgledu bih rekao da mu je otac Russell Brand.
Bolje da prestaneš presipati iz šupljeg u prazno pa da ss počneš baviti stvarima na koje možeš uticati… npr gladna djeca širom svijeta je puno bolja tema, rezultati vidljivi i nakon 100$ skupljenih itd.
Bilo strasno covjece bilo normalnlo covjece jebi se
Kako mu je sin? Majkl Džekson je bio crnac, a ovaj dečko sa slike je bijelac. Prema zakonima biologije nemoguće da mu je sin. Možda ga je usvojio, ali ga napravio nije
Mulat.
Lici na Isusa
Michaela Jacksona bio je teški pedofil. Pogledajte dokumentarac bolnu ispovjest dječaka, sada odraslih ljudi ''Leaving Neverland''.
A ti vjerujes dokumentarcu,a ne vjerujes sudu koji ga je oslobodio u oba slucaja kad je bio optuzen?Znaci tebe komsija sad da optuzi za nesto sto nisi uradio,izadje u medije i okrene medije protiv tebe,znaci odmah mu trebamo povjerovat?Pa najbolje onda da rastjeramo sudije,sta ce nam,kad nam mediji diktiraju sta je ispravno a sta ne.
Oslobodili su i O.J. Simpsona, i Asima... Kada imas love za najbolje advokate i veze u pravosudju...