Oduševili prisutne
51

Kako su Richard Gere i njegova supruga "ukrali show" na festivalu u Cirihu

D.V.
Richar Gere i Alejandra Silva (Foto: EPA-EFE)
Richar Gere i Alejandra Silva (Foto: EPA-EFE)
Holivudski glumac Richard Gere doputovao je sa suprugom Alejandrom Silvom na film festival u Cirihu gdje je održana premijera filma "Wisdom for Happiness".

Posebnu pažnju javnosti privuklo je njihovo pojavljivanje na Festivalu gdje su mnogi fotografi zabilježili bliskost i zagrljaje ovog para.

Gere i 41-godišnja Alejandra vjenčali su se 2018. godine. Imaju dva sina, 5-godišnjeg Alexandera i 4-godišnjeg Jamesa. Iz prethodnog braka Gere ima 24-godišnjeg Homera, a Alejandra 9-godišnjeg Alberta.

Richard Gere i njegova supruga su "ukrali show" i prethodnog mjeseca na filmskom festivalu u Veneciji gdje je glumac kleknuo ispred supruge i ostao sve dok su fotoreporteri snimali atraktivne fotografije.

Richard Gere i Alejandra Silva (Foto: EPA-EFE)
Richard Gere i Alejandra Silva (Foto: EPA-EFE)

Gere je u toku 81. Venecijanskog film festivala proslavio i svoj 75. rođendan, a njegova supruga mu je emotivno čestitala objavom na Instagramu.

"Sretan rođendan ljubavi mog života! Nakon nevjerovatnih 11 zajedničkih godina i dalje se osjećam kao onog prvog dana kada smo se sreli. Putovanje koje smo dijelili, prekrasna porodica koju smo izgradili i uspomene koje smo stvorili više su nego što sam ikada mogla sanjati.

Uz tebe je moj život bolji u svakom pogledu i jako sam zahvalna što te imam uz sebe. Za još mnogo godina zajedničke ljubavi, smijeha i sreće. S puno ljubavi, Ale", napisala je.