Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi holivudski glumci, ni slučajno ne bi neku svojih godina nego samo 30 i više, mlađe im žene od kćerki, sve je interes obostrani, ovi hoće piletinu a one lovu pa gdje se nađu,to je pravilo a ne izuzetak
Voli Dedo Mlado sad da je kokuz bilo bi pe..fil a kad ima lovu to je normalno..
35 godina razlike!! Mlogo brate.
Ima nešto još osim godina što odlučuje o vezi! Ne može se samo na osnovu jednog faktora potrebnih za vezu donositi zaključci!
Nisam ništa zakljyčio osim što sam konstatovo veliku razliku u godinama. Da ti pravo reknem neko sam ko ni protiv istospolnih veza nema ništa protiv. Nek se svak tuca i kuca s kim hoće i kako hoće.