Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Devito za sirotinju
Zar smije maskirani crnac otuđiti imovinu bjelih žena u americi ? Birvaktile se za ovo linčovalo. ..
Kako je njemu dozvoljeno ovako da hoda a smeta im nikab.
jer je on napravio graduation, the college dropout, i my beautiful dark twisted fantasy
Kao prvo ni njemu nije mu dozvoljeno da nosi masku u sluzbenim institucijama. Kao drugo on nije bio prisiljen da to nosi.
Slazem se za drustvene mreze i ni ja ih nemam a boga mi ako mislis sta sa mnom neces ih ni ti imati Ja se druzim uzivo prijatelju i to je jedino druzenje koje priznajem
lik puko
Ma i ovaj puko, sa ovom maskom hoda....da neces u pljacku ebo te....
zao mi je samo sto se nije popišao po njoj i posro..... jer konzumeristicki retardi koji ga "štuju" to i zasluzuju..... meni nije jasno kako ovakvi tenkreasi imaju pare a nisam posluso nijedne pjesme.
to sto nisi cup pjesme, vise govori o tebi nego o njemu