Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vranjes Ognjen Vranjes je tebi objasnio koliko je tri puta po petsest
Svakom objavom samo postaje sve više jadnija. Ako radi samoincijativno, onda je zabrinjavajuće za zdravlje. Ako otplacuje dug režimu, onda tužno i jadno.
Za tebe je Severina institucija
A KOJA JE MUKA NATJERALA KARLEUSU DA OD ZENE KOJA JE IZGLEDALA NORMALNA POSTALA GORA OD NJENIH NA VLASTI I OD DODIKA SAMO ZAVRSILA JE SA BOSNOM NIKO JE OVAMO NE TRAZI NI CUTI A KAMOLI VIDJETI
U ovoj Stbiji mnogi su napravili političke karijere i time odhranili familije i plus se obogatili na vrlo jednostavnoj priči koja bi se mogla svesti na jednu rečenicu:Mrze srbe i srbiju i nedam Kosovo! Ništa ti dalje ne treba!
Severina i Karleuša u centru pažnje na ovim prostorima. Ništa EKV, Azra, Zabranjeno pušenje i ostali. Mentalitet nam nije jača strana, definitivno.
Mora da joj je krivo sto nije dala Dusku da joj prisloni.
Vole se one obije snimati, samo sto je jedna u jahti bila.....
Koga vise briga za ovu udjnarT, Severina je za nju svijet izmislila.
Karleuša prodana duša.
Jeca voli Ognjevitog Keca. Jedna gmota plastike umislila da je riba spadalo. Pobrini se ti za svoj brak i svoju kuču imaš ti prašine koju ne možeš očistiti cjeli život
Prije bi se reklo da ti nju mrziš čim si toliko opsjednuta njom, i ne znam o kakvoj svojoj popularnosti pričaš. Izgubila si kompas, ti si ta koja sije mržnju.
pa ni ogi slatkohrani te neče eto kakva si
Jelenko se obrusio na region,ne napada samo onu iz Zitoradje vise.
Stas ti kome reći, rang ispod desingerice
Ova bi trebala znati da njeno prezime na kajkavštini (hrv. jezik) znači aljka va, ne u redna osoba ženskog spola.
Moral = klackalica
sta je sve pricala o Vucicu i Mitrovicu kako se zena okrenu u dva mjeseca :)