Slavna oskarovka
6

Kathy Bates otkrila da je izgubila 45 kilograma, njena transformacija se mnogima nije svidjela

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Slavna oskarovka Kathy Bates u CBS-ovoj seriji "Matlock" pokazala je nikad vitkiju figuru, a otkrila je i da je izgubila 45 kilograma.

Za Variety je rekla da je gubitak težine pridonio njezinoj izdržljivosti i tome da može nositi teret serije.

"Izuzetno mi je pomoglo to što sam u posljednjih šest ili sedam godina smršavila 45 kilograma. Mislim da nisam bila ovako mršava otkad sam bila na fakultetu", kazala je glumica.

Bates kaže da je 2011. godine bila najteža.

"Svaki trenutak sam koristila da sjednem. Bilo mi je teško hodati. Sramim se što sam si dopustila da toliko izgubim formu, ali sada imam ogromnu količinu energije", poručila je.

Ipak, mnogim fanovima slavne glumice se nije svidjela ova transformacija.

"Drago mi je što se osjeća bolje, ali sada izgleda puno starije", "Meni je ljepša sa nekoliko kilograma viška", "Ovo nije Bates na koju smo naviknuli", "Da li je samo do mene, ili je prije izgledala ljepše i zdravije", komentirali su obožavatelji gubitak kilograma popularne glumice.

Batesina karijera doživjela je vrhunac kada je glumica imala 42 godine. Tada je dobila ulogu Annie Wilkes, psihotične žene koja otima poznatog pisca u filmu "Misery". Upravo joj je ta uloga donijela Oscara.

Danas ova 76-godišnjakinja kaže da njene godine nisu utjecale na glumačke angažmane jer nikad nije bila tipična ljepotica.

"Moram priznati da mi je pomalo drago kad vidim prijateljice koje su bile ljepotice, a koje više ne rade zbog starosti. U mom slučaju, ja sam mogla nastaviti raditi jer ne izgledam tako. Mislim da ne bih dobila ulogu u 'Misery' da sam bila tipična ljepotica", kazala je.

Bates je glumila u serijama "Six Feet Under" i "The Office" te je osvojila Emmyja za gostujuću ulogu u seriji "Two and a Half Men".

Pored toga, glumila je i u "Harry's Law", "American Horror Story", "Disjointed", "The Miracle Club", "Annie", "Dolores Claiborne", "Fried Green Tomatoes", "Boychoir" i brojnim drugim filmovima i serijama.

Vezani članci