Sretni trenuci
548

Kćerka Amre i Edina Džeke slavi sedmi rođendan, tata joj spremio posebno iznenađenje

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Najstarija kćerka Edina i Amre Džeko, Una, danas slavi sedmi rođendan. Na društvenim mrežama sretni roditelji podijelili su fotografije iznenađenja koje su joj priredili.

Bosanskohercegovačka manekenka je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj Una pozira s malenom Hanom uz poruku da joj je upravo sestra najljepši poklon za rođendan.

"Najljepši poklon koji je mogla dobiti za rođendan. Zdrava, sretna i zauvijek nasmijana nam bila, ljubavi naša", napisala je Amra uz fotografiju.

Nedavno je Amra podijelila još jedan dirljivi trenutak između sestara te otkrila kako Una traži razloge kako ne bi išla u školu i mogla ostati s Hanom.

Također, na Instagram storyjima, kao i na Facebooku podijelili su detalje iznenađenja koje su pripremili slavljenici. Čini se da su Unu odmah po buđenju dočekali baloni i torta koju joj je u krevet donio tata Edin.

Upravo je tu fotografiju i sam bh. nogometaš objavio na svom Facebook profilu, a uslijedilo je i nekoliko njih na kojima Una pozira uz rođendanske balone.

Podsjetimo, najbolji bh. nogometaš i njegova supruga prošlog mjeseca dobili su svoje četvrto zajedničko dijete - djevojčicu Hanu.

Amra i Edin su u braku sedam godina i imaju još troje djece: Unu, Danija i Daliju. Ona iz prvog braka ima kćerku Sofiju Vicentijević. Oduvijek je isticala da joj je porodični život na prvom mjestu.