Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bruke 7 godina a samo 4 pogodka...sala sve najbolje tebi i tvojoj porodici
Dzeko je moderni tatica i neka je samo zelim reci babo je nesto skroz drugo babo je glava kuce babo kad nesto kaze nema price ni rasprave dok tata je kucni klovn i tata se igra s djecom i zabavlja ih dok babo salje djecu od malena u kladionicu da mu uplate listic i do granapa da mu donesu gajbu pive znaci babo svoju djecu celici ali obicno takva djeca postanu isti ko babo alkoholicari i kladionicari dok tata svoju djecu razmazi i budu debilcine kad porastu.
I sta je tvoj tata ili babo?
Nek si ziva i zdrava!
Na clanku gdje je jedno dijete, ovakvi komentari. Boze sacuvaj! Una, sretan ti rođendan! Zdrava, sretna, nasmijana i uvijek vesela bila svojim roditeljima i svoga oca zvala onako kako ti zelis.
Sretan rodendan djevojcice. Sretna si jer imas seke i bracu i divne roditelje.
Otkud znatw da je tata? Namjerno ubacujete te rijeci stoko novinarska.
jes jes i jelku hin fotosopiraju na fotografije i slavljenje boziva