U Los Angelesu
12

Kćerka Johnnyja Deppa snimljena na koncertu s djevojkom, u vezi su od prošle godine

I. S.
070 Shake i Lily-Rose Depp (Foto: X)
070 Shake i Lily-Rose Depp (Foto: X)
Lily Rose-Depp, kćerka Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis, snimljena je u Los Angelesu na koncertu sa svojom djevojkom Danielle Balbuena, poznatijom kao 070 Shake.

Njih dvije su uživale u koncertu Charli XCX i Troyea Sivana. Bile su u društvu mnogih drugih poznatih ličnosti, među kojima su Katy Perry, Chappell Roan i Ariana Madix.

070 Shake je prošle godine potvrdila da je tačna vijest kako je pronašla sreću s Lily. Na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj se ljube te napisala: "Četiri mjeseca s mojom simpatijom".

Foto: X
Foto: X

Izvor za Daily Mail je tada naveo kako je Johnny bio među prvima koji je saznao za njihovu vezu s obzirom na to da mu Lily u potpunosti vjeruje i govori sve o svom privatnom životu.

"Njemu promjena njene seksualne orijentacije uopće ne smeta jer je godinama bio u braku s biseksualkom", dodao je, misleći na Amber Heard.

"Johnnyju se nisu dopali neki njeni bivši momci, ali postoji razlog zbog kojeg su te veze propale", također je rekao. Lily ne otkriva javnosti detalje svog privatnog života, ali je 2016. u intervjuu za magazin Nylon izjavila da odrasli ne bi trebali "tjerati" mlade ljude da se pridržavaju "ustaljenih pravila" kada je riječ o seksualnosti.