Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zena se okrece zeni , zasto ?
ovakve budalastine netreba prenositi, to moze samo negativno da utjece na okolinu i drustvo
hhhhjjaaaaaaaahh zapadni odron
koliko mediji indrustvo moze negativno uticati drustvene procese to me svaki dan iznenadi. po ovogodisnjem istrazivanju cak 30% amerikanaca uzrasta izmedju 18 i 25godina se izjasnjava kao LGBT+ i to je u porastu prije 3 godine procent je bio oko 21%. ko zna gdje ce se ljudilo završiti. oslabljena porodica ce ozbiljno uticati na urusavanje drustva u Usa
Kapiram kako to ide kod gay muškaraca - jedan od njih prima belegiju. Medjutim, nikad mi nije bilo jasno kako to kod žena ide. Ako je neko upoznat, neka napise.
bas i mene to zanima.nmg vjerovati da je zadovolji poljupcima i mazenjem...