Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Colina i Dzinovicvea ko od dva brata djeca
Koliko pacenika ima na ulici
Ih, Božina pita je bolja definitivno...
Ovo je jelo(pita)kod nasih Tik tok Instagram djevojaka\zena postalo nuklearna fizika da se spremi,sve ce one raditi,sminkati se,fenirati se i guzice i sise za lajka pokazivati ali im samo nemoj da sta prave i kuhaju i nije ni cudo sto je sve vise i vise razvoda,nazalost.
Samo me zanima, da li ovaj ljudski sljam ikad pomisli da bi njegovo dijete ili neko blizak mogao jednog dana biti javna licnost pa da ga se ovako "razvlaci" u komentarima. Ispoljavanje bolesnog uma krijuci se iza tastature. Al' je i dalje bolestan, ma koliko se krili.
Odvratnih komentara i pacenika u pm.
tople ljudske priče i hajde da insan suzu ne pusti
Dobra mu mala
Da kuha ko sto mijesa zenio bih je
Mozda je mislila da dobro miješa
Dobra koka
I u kuhinji na radnom stolu, u špajzu na policama, u kupatilu na veš mašini, dnevnom boravku na tepihu, spavaćoj na krevetu
Seksualni isfrustrirani paćenik
Bgm je dobro isukala!
Ona je svugdje dobra
Hehehe