Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno je koliko majka moze djecu, po razvodu, nahuskati na oca.
Evo slucaj druze,ali suprotan.Bivsa mi zena moze nagovoriti dijete da me se odrekne,ali prvo se ona mora odreci svog zivota.To zna i jasno joj je,tako da znam da i ne pomislja.
Ima slučajeva, uglavnom na nagovor majke, da ne žele imati nikakav kontakt sa ocem, ali im pare od alimentacije ipak nisu toliko mrske te to i dalje žele. Tako da otac služi samo kao bankomat te im i dalje nije dobar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce li se sad zenama zgaditi Brad jer je los otac? Hahahaha hoce al u ku... kad si Brad mozes biti i los otac
to sto novine pisu i sto ljudi izjavljuju ne znaci da se i desilo.... ovo dozlaboga da ih je macolom trazio da ih udara pa ovako hajku na njega bacaju.
Andza je poznata U Hollywoodu da je problematicna kao Partner I da je sa njom tesko izaci na kraj. Ali kako god da se okrene, bioloski Otac ti ostaje Otac citav zivot, dali se njega neko odrekao ili ne.
Bolest nije sve što boli
Jbt...mislio sam da je ovo samo kod nas bilo i to prije 100 godina
Seljakluk
Kad je mati zla.
Vaaaaj?
Majke znaju biti veoma toxicne, nije ni cudo sto je Brad ostavio Angelinu. Ovo vise nisu djeca jer su odrasli, njihovi potomci idu za majkom. Ovo je dokaz da milioni na racunu ne mogu osigurati harmoniju.
Uh, otkad nisam čuo odreći se preko novina. To su bila vremena nekada, obraz itd...
Hebe se mene za njih . Isto kao i njih za mene
Brad-a to bas zaboli, isto kao i mene
eto velike ljubavi.... a njezin peosli zivot bi se x drog* ljubljenje s bratom.. https://www.klix.ba/magazin/showbiz/ovako-je-izgledala-angelina-jolie-kada-je-koristila-narkotike/140703072
Samo da znate koliko nam je bitna ova djevojka u nasim zivotima!