Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da se i neko u Policiji plaši šta bi momak još mogao otkriti..?
Meni je zalosno koliko smo usamljeni. Drustvene mreze sad sluze da te neko cuje, prije bilo da ponekad stavis kakvu sliku na mreze, a prave probleme rjesavas sa bliskim ljudima u tisini. Sad je sve nekako javno, i tobom se bave nickovi, profili, nepoznati ljudi, a uzivo samoca i tuga.
Odavno pametniju stvar nisam procitao.
PROBLEMI NISU SRAMOTA.ILI SL.....NE POSTOJE '''PRAVI PROBLEMI''''KOJE , KAKO SUGERISES TREBA RJESAVATI SAKRIVEN🤬🤬👉😎....ZBOG TAKVOG STAVA I IMAMO OVAKVE PROBLEME 👉🤬👉👌
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E Bukovico..samopromocija koja svijetu vlastito smeće iznosi..nada neka sta li je..tugo moja..
Samo glasno, vici da svi cuju, neka se i sudije zapitaju kakve kazne daju i pripisuju za zlostavljanje u porodici..fizicko ipsihicko. Sve je na sudijama. Dosta je bilo korupcije na svim nivoima, samo pravda i istina treba biti na strani slabijeg.
Zao mi je sto nije prije. Nadam se da nije skontao da ima svoj novac, da mu ocev ne treba, pa odlucio da je vrijeme da zastiti mamu.
To ono: napad je najbolja odbrana
Prvo, prestanite iznositi privatni zivot u javnost i dijeliti sve sa totalnim strancima, posebno ne evo me spavam, evo jedem, evo stojim, evo kakim...drugo, trebalo je prvo prijaviti svaki oblik zlostavljanja...trece, ovakvih slucajeva koliko hoces jer smo nasilno drustvo, a koristis svoju neku u zacetku popularnost da svoj slucaj rijesis a sta ce sitna buranija...
takvi ko ti i udaraju zene i slabije od sebe kad su brojcano nadmocni. citaj hinje i pi**e
Prije ce biti da si dobio poziv zbog nekih drugih stvari ;)
Ne daj care da te ovi botovi obeshrabre, samo naprijed, zastiti sebe i svoju majku od zlostavljaca...
Nikad neću shvatiti potrebu ljudi za iznošenjem svoje intime u javnost! Problema koje svi imamo, neke veće a neko manje ali to se rješava u porodici a ne u javnosti niti mi ta ista javnost može pomoći... Mislim da takve osobe imaju psihički poremećaj, komplekse, nesigurni su.
jos vise neces skontat mu*a i hrabrost iza anonimnih nikova na ovakvim i slicnim stranicama. sveznalci, stucnjaci, gurui, doktori kvazi nauka i sta ne sve... ako imas sta reci bolje javno nego se skrivat iza paravana a palamudit. skontaj ko je tu za psiho analize
Zašto ti nisi prijavio zlostavljanje, zašto si ti izašao u javnost sa teškim optužbama i traženjem da javnost sudi , privlačenje pažnje
Samo jako brate! udario si na drzavu
Ti si njega dečko, da izvineš, “navrnuo”. Ako te stari prijavio, a majka u izjavi negira da je bila zlostavljana, ideš ti na optuženičku klupu 1/1.
Nisi ti dečko dobar u glavu, ovakav način privlačenja pažnje je retardiran