Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je rekla da legnu i pocnu raditi ..ko ona, pa bi se ko i slozio.
ti si svoje pare zaradila na taj način što si "slučajno objavila svoj pornić" e tad su te kojekakve američke fukareština prskale po faci za lovinu kad si ih tu opeljušila onda si ko kujica s jednog na drugog malo golotinje na instagramu malo operacija i eto miliona.. bolje da si napravila tutorijal kako biti profesionalna i na legalan način Qrva.
Tvoja mamica menadžer je iz dva braka donijela 157 miliona tako da shvatam da ne znate šta je rad!
Ona raširila noge pred kamerama prvi put i sad nema većeg radnika od nje.Mrš
Kad ovo kaze zena koja je na visokoj nozi u drustvu ima smisla i nije uvrijedljivo ali kad kaze qrva koja ni na onom snimiku nije mrdala samo lezala ko krmaca.
pušite crncima ko ja
nema veze , ako je tebi dobro sta je tu je
Prva pametna od tebe.... Neke dame su se bas ulezale.
Dobro je i rekla, samo Bisera Turković nama je to već poručila! Zaostaju za nama mjesecima pa čak i godinama!
Evo kaže ti Zineta da prestaneš srat.Ja ti kažem da ona radi osam sati šest dana u sadmici u firmi a onda dođe kući i ufati se usisivača,veš mašine,pegle i šporeta.Ja sam ponosan na Zinetu!❤️Kad dođem kući s posla zateknem ručak,djecu za stolom i sve na svom mjestu!Zineta zaslužuje da ustaneš kad je spomeneš.To je žena lavica.I nemoj više da izimaš u usta ni Zinetu ni druge poštene žene i majke koje rade svaki dan.Gusko.😡
bolje ti je da pomognes Zineti nego sto ovdje gluposti pises
Jes vidio jest Zineta vrijedna
Naradila se ona: te zguza te spreda, te jahanje a tek misionarski, dok je jos pripravnica bila. Imala je i dobar rucni rad, ali i dubinsko usisavanje ustima.. Vrijednica nasa! ❤️
Pa nije nista pogresno rekla!
Kim je ko bombona