Pogledajte dio atmosfere
0

Ko bi rek'o čuda da se dese, Enis i Halid na istoj adresi: Najhrabriji takmičari napravili show u Bingu

I. B.
Halid Bešlić i Enis Bešlagić jučer su zabavljali posjetitelje hipermarketa Bingo
Halid Bešlić i Enis Bešlagić jučer su zabavljali posjetitelje hipermarketa Bingo
U Bingu u posljednje vrijeme vlada sjajna atmosfera. Na sve strane je gužva i metež, a razlog je taj što je od nedjelje ovaj hipermarket postao dom glumca Enisa Bešlagića koji, uselivši se tamo, učestvuje u izazovu "U Bingu sam 24/7" .
Enis tek što je s koferima stigao u Bingo - svoj dom narednih sedam dana, a već su mu počeli pristizati brojni gosti s kojima priređuje sjajnu atmosferu na adresi Džemala Bijedića 160 u Sarajevu.

Tek i slučajni posjetioci imaju priliku da se igraju i takmiče u njihovom društvu te osvoje vrijedne poklone koje je Bingo pripremio za njih.

Pa tako, do sada su Enisa posjetili svjetski pustolov Robert Dacešin koji se sa Enisom i slučajnim posjetiocima takmičio u novoj igri "kofer karling", dok se s bh. reperom Adnanom Hamidovićem Frenkijem zabavio igrajući "fen fudbal".

Ipak, posjetioce Binga je najviše oduševio dolazak muzičke zvijezde Halida Bešlića, kojeg su kolone posjetilaca ispratile do Enisove nove kuće gdje su pjevač i glumac kratko razgovarali i zapjevali neke od Halidovih hitova.

Halid Bešlić bio je
Halid Bešlić bio je "član žirija" u karaoke izazovu

Mnogi su ovaj dvojac posmatrali s oduševljenjem, dok su se na društvenim mrežama nizali komentari kako su im popravili dan. "Šlag na kraju" bio je karaoke izazov gdje su se samo najhrabriji učesnici odvažili zapjevati pred Halidom, koji se našao u ulozi člana žirija takmičenja.

Kao što se vidi i na snimci, takmičari Larisa Didarević, Almir Šalaka i Farak Salković su izveli neke od svima poznatih pjesama, među kojima je bila i Halidova "Miljacka", dok su ih posjetitelji s uzbuđenjem posmatrali i bodrili svog favorita.

Iako su Farah i Almir bili "u pola tona razlike", prema Halidovoj procjeni odlučeno je da pobjednica u karaoke showu ipak bude Farah, koja je sa sobom odnijela Telefunken TV 50". Ostali učesnici nagrađeni su vaučerima u vrijednosti od po 100 KM.

Pobjednica karaoke izazova Farah Salković odnijela je kući vrijedan poklon
Pobjednica karaoke izazova Farah Salković odnijela je kući vrijedan poklon

Kako je bilo na karaoke izazovu u Bingu, ali i kako je protekao dan sa Halidom možete više saznati na svim društvenim mrežama Binga.

Bešlagić će, podsjetimo, stanovati u Bingu sve do 11. juna. Nakon jučerašnjeg dana sinoć je na spavanje otišao umoran, ali vidno sretan, znajući da je ovo tek početak uzbudljive sedmice koja je, kako pred njima, tako i pred svim posjetiteljima hipermarketa najvećeg trgovačkog lanca u BiH.