Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslušao ih malo, realno uzas svi, ali treba hrabrosti ili ludosti, tj da nisi svjestan koliko si los :D, pa da nastupis... helem nije 'super talent' nego 'karaoke show' pa i ne ocekuje se da rasturaju. Bingo pametno odrađuje marketing, svi sad pricaju o njima i mnogi ce otici dole maksuz da vide hoce li sta zanimljivo vidjeti... Enis i svi su placeni masovno, ali ce dobiti sigurno 3x više. Marketing je čudo.
Zatekao se da kupim nešto, krešte "takmičari" k'o da im kožu deru, koluta Enis očima, al' haj' ti papku dokaži da mu je slon stao na uho, i da nema sluha..
nalupo Dzambic para na ekstra profitu, pa sad trosi
Bingo markentiška patka. Mi smo ovo nekada zvali navlakuša.
Jes jes poznat je po tome da daje sakom i kapom
Ja seljakluka mati mila.
Niđe veze, ovako marketinški boostati objekat koji je uvijek dubke pun i gdje ne možeš nikada naći parking mjesto je totalno bespotrebno
Navalite narode,sve džabe kod Halida i Enisa!!! Blee,blee blee
Pjevat cemo kad se otvori Lidl.
Ma kada će više ova korida u Čevljanovićima?
Usra i šefa i stanicu.
koje smaranje
Bingo markentiška patka. Mi smo ovo nekada zvali navlakuša.
fuj
Moj izazov skoro trideset godina je "u kreditu sam ".
Hvala Bogu presvukao se, jeste mu Dali axe da ne diSmr..
U periodu najvece blokade drzave od strane HDZ-a, otisao Halid Draganu Covicu u Mostar da mu pjeva za krsnu slavu. Tu si nam se zgadio Halide, da te nemoze oprat milion Miljacki.
Nek se tebi zgadio odmah nam je svima lahknulo!
Opusteno. Zezaju se malo. Djevojka malo zapjevala, proveselila se i hajrovala tv.