Godine joj ne smetaju
53

Ko je Noor Alfallah s kojom će Al Pacino dobiti dijete: Iz bogate je porodice, radi kao producentica

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nakon što je objavljena vijest da će Al Pacno (83) i njegova djevojka NooAlfallah (29) uskoro dobiti dijete, njen privatni život zainteresovao je javnost.
Naime, njih dvoje su se upoznali za vrijeme pandemije te uskoro uplovili u ljubavnu vezu. Ona je ranije bila s Mickom Jaggerom.

"Uopće me nije briga za godine. Srce ne zna šta vidi, ono samo zna šta osjeća. To je bila moja prva ozbiljna veza i bila sam jako sretna", ispričala je 2018. u intervjuu za magazin Rolling Stones.

Nakon Micka Jaggera je bila s milijarderom Nicolasom Berggruenom, a povezivali su je i s Clintom Eastwoodom. Međutim, negirala je tračeve da se zabavljala s Clintom.

"Mi nismo zajedno. Ljubavna veza ne postoji. Mi smo porodični prijatelji i to je to", kazala je 2019. godine za Daily Mail.

Diplomirala je filmsku produkciju na Univerzitetu Južne Kalifornije (USC), a magistarski iz iste oblasti je završila na Kalifornijskom univerzitetu u Los Angelesu (UCLA). Potpredsjednica je firme Lynda Obst Productions. Dolazi iz bogate porodice. Njen otac Falah je osnivač kompanije ThirtyOneCapital.