Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U 83.trebaš da ženiš unuke,šetaš polako,zdravo se hraniš,redovno piješ tablete za pritisak i nosiš naočare da ne bi negdje zapeo i slomio kuk.Nije prirodno da u tim godinama praviš djecu jer su velike šanse da će biti bolesna,da nećeš stići da ih odgojiš i da će sve što zapamte od tebe biti da oni tebi mjenjaju pelene a ne ti njima.Kome se dokazuješ?Bez veze...
Ova gledala previse pokemone - sakupi ih sve!
ova je baš ljubiteljica staraca, ali ako mogu zapaziti, samo onih "koji su puni ko brod", ha ja 🤣
Hvali se starac od 85 godina doktoru da mu je mlada žena trudna. Ovaj ga potapše po ramenu i reče: "Da ti ja ispričam priču..." "Išao lovac šumom i naleti na medvjeda, potegne za puškom i vidi da je greškom ponio kišobran. On uperi kišobran u medvjeda i, gle čuda, kišobran opali i ubije medvjeda!" Djed će: "To je nemoguće! Sigurno je neko opalio iza njegovih leđa, a da on to nije primjetio." "Upravo tako djede, upravo tako", reče doktor.
ok ovo je vec bolest
Ovo je bolesno, bljak
Izgleda da netko nije koristio zaštitu.
ova Trèba lovi samo ove pred smrt što su.
A covjece pa jel ovo moguce sta pare rade .. nema granice nikakve vise
Prije da sam joj ga ja napravio, nego Al Pacino.
Svaka čast Al Pacinu ali ova ima strasan zeludac
Ova ne uzima nijednog koji nije bar 50 godina stariji?
Sigurno je njegovo dijete
Gold digerka !!!