Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji, a pritome najhladniji ikad docek u Sarajevu bio je s Dinom, ovo s Dubiozom je blam vijeka.
Ne kontaju glupani da je Sarajevo vise zaradilo nego sto je ulozilo za proslavu Nove Godine. Ne konta to priglupi SDA glasac.
ne znas kako bidzeti funkcionisu a za kuhinje se obrati na poljine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dubioza napada politicare kako imaju 5000 mjesecnu platu, a oni za sat vremena jarlaukanja dobiju 90.000 KM. Kako mi inace padamo na neku jeftinu pricu, ustvari ta prica uzima veliki kes.
Baš mi se kenja kad vidim ovu facu. Odo u wc.
Kako bih volio pogledati detaljmi spisak rashoda sa cijenam, da vidim gdje je tih 400000 utrošeno. Naravno to bih mogao saznati samo ako ulovim zlatnu ribicu.
Bila sam u Budvi. Bilo je carobno i nezaboravno.
Zato su u Sarajevu sat pjevali...to je trebalo zabraniti da nastupaju dan za dan,umorni od puta i svega,nigdje veze,promasaj veliki.
Cuj platit da se slusa Senida!!! Pa onaj gavran glas da se slusa trebalo bi da ona plati.
Dubioza se istrošila dan prije u Budvi ,klepila 45 000 Eura ,a onda joj trojka platila 400 000 Km zato što su pljuvali predhodnu vlast,dakle ranije obečane pare
Dubioza plaćenija od Ronalda . Razglas je bio tako dobar da ni oni u prvim redovima nisu čuli ništa.Gradonačelnice ni Vareš ti ne bi trebalo dati. Oprosti Vareš. Lopovluku kraja nema.
Dok ima ovaca , neće falit vune
Kostarka 30k ojra....ovdje je neko ograisao :D
Previse
Dino Merlin u Budvi dobio 90 000 eura a u Sarajevu kad je bio za NG uzeo 200 000 eura, nema sta efendija, patriotski.
Jel to Kafiri johpet šelnuče po našoj ćaršiji i šire te njihove ideje, ne Evropo
Mašala ahko, ahko...Raste porez na vaš minimalac
Gradonacelnica pod hitno treba iznijeti podatke sa pregledom koliko je sta kostalo. Transparentnost mora vec jednom da se uspostavi, ili su i oni isti kao prethodnici. Ovo je nas novac i trazimo izvjestaj, a ujedno da skinete teret koji traje vec par dana.
Neka večeras sa ovog prekrasnog mjesta poteče ljubav širom svijeta, a meni u padže 90 milja.