Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini komični su ovi urednici Klixa. Čiju stranu ste odabrali već ste pokazali!
Ovaj ista vostana lutka, uvijek isti izraz lica, ko da je na baterije
she was laughing so hard i thought she was going to pee
Papanska republikanska konvencija
R. ed. ne.ck vanity fair
Da su u pitanju demokrate, Klix bi napisao da se ruzhno podsmjehivala i da se nije ponashala korektno niti dostojno prve dame.
zakocenuh se od smijeha
Mogu vam reći, ovaj klix stvarno pametan. Zaključi, objasni, ma sve. Zna bolje od Melanije kome se i kako smijulji. Blago nama s ovakvim novinarima.
Meni djeluje da je plastika u pitanju.
publika plese zombie ples.....
Al ima memu.
Americke sevdalinke
Niđe veze
Ovaj Kid Rock je bio redneck kad se pojavio i nije se promijenio. Muzički antitalenat, sempliro riff od Metallice i to mu je najveći uspjeh. Taman se uklopio sa Hukom Hoganom i Amber Rose na festivalu niskog koeficijenta inteligencije zvanog RNC.
rece random klix komentator kojem je toliko dosadno u zivotu da u prosjeku dnevno napise 4 klix komentara.