Ne stišava se situacija
7

Komšije o drami u domu Sergeja Trifunovića: Ovdje je bio pakao, vrištala je i bacala stvari

N. C.
(Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell)
(Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell)
Nakon što je Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru Mijanović za nasilje u porodici, o incidentu su govorile njihove komšije.

Naime, policija je stigla u srijedu navečer u njegov stan na Voždovcu u Beogradu nakon što su zaprimili dojavu. Glumac je navodno kazao da se posvađao sa suprugom i da će napustiti stan, a ona je kazala da će polomiti sve po kući.

Potom je bračni par bio na razgovoru u policijskoj stanici, a tužilac je kazao da nema elemenata krivičnog djela. Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi ilegalno te će biti deportovana u Hrvatsku.

O burnoj svađi poznatog para za srbijanske medije svjedočile su njihove komšije koje su navele da je te večeri u Trifunovićevom stanu bio pravi pakao.

"Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovdje bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga... Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludjela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uletio u zgradu, a ona se ovamo nije vraćala", navela je jedna komšinica.

Potom drugi komšija je naveo kako već godinama imaju problem s glumcem.

"Otkad je nju doveo u stan, postalo je nepodnošljivo. Najviše se bojimo njegovog psa, stalno laje i napada pse, žalili smo se. Niko vam ovdje o njemu neće reći lijepu riječ", dodao je.