Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema sada udruga, strucnjaka i ostalih da zastite muskarca od zlostavljanja.To je jel de sada tabu tema , sada posto je muskarac zlostavljan o tome ne treba pricati.Ne moze jeli biti muskarac zlostavljan od strane partnerice fizicki i psihicki LICEMJERI I LAZNI BORCI ZA PRAVA
Ovo su dva narkica... Oni prvo moraju na odvikavanje
Elitni narkosi
Izgleda da nije slušao savjet nit je3i nit kući vodi.
Kako ova hanuma nije tako poslušna i krotka kao lešnjaci-B0 Fudo Backović Deen i Nurkić? A sa njima i halama, koja ćutoi o tom najvećem cidu trtice na tlu Evrope. Den i Nurk su mirni kao bubice - kao najmanji dio tkz. Bih- dvaes'tri.
Ovakve ja volim....
Hrvatska je za njega,e tamo nema mrdanja
Haj sto je lik nebitan i degutantan. Al sto mu se pridaje ovolika medijska paznja meni to nikako nije jasno.
Koga briga???
da ova/j što objavljuje svaki dan text o ovom nije zaljubljen/a u ovog alkosa
Haha
De ba dosta je s ovim
Obezvrijedio joj logiku, vjerovatno...
Oskvrnuo joj trud, biće...
Kad je jaku zalud draga srcu mommm
Ovaj pakao prolazi svaki drugi par u BiH ,tako ništa novo za nas ,kanite se njih !!