Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji Srbija sa 6 miliona istog mišljenja a na drugoj strani sama Severina sa takodje jednim mišljenjem ali svojim i svojom istinom je pretegla svih 6 miliona sa one strane! Seve sada tačno znamo koliko vrijediš
Pa naravno da su svi razumni, obrazovani i urbani ljudi na Severininoj strani po ovom pitanju. Ovi drugi su uz Karleušu i njene trenutne gazde :)
Kon čega? Ko je ova?
I sta ćemo sad
Ja sam u stanju sokantne aktivnosti,ovo mozak vise nemmere da trpi :)
Rezultati izbjegavanja činjenica i prekrojavanja istorije. Psiholozi bi to usvrstili u institucionalnu državnu PARANOJU.