Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas ne postavljajte ovakve gluposti.
A fuj!
Klix derpelix
awww.... kako hebeno slatko. hebli vas oni i vi njih!
Sve je novonormalno.
nalete šejtane 😷😁
Sam Smith ima neke fenomenalne pjesme poput I am Not the only one, Writings on the Wall, Stay with me itd... Momak izgleda kao pravo musko, zao mi je sto je od paznje javnosti pukao i zastranio. Na kraju ce mu se desiti nesto veoma lose kao i velikom broju slavnih licnosti.
I kakvog izgleda ovakva nacija ima protiv rusije ma smijesno pa rus s vrecom krompira prezivi godinu iuvijek sit a ove nakaze biftekic da mu dajes krepat ce od gladi
Ima li na ovom svijetu nekih normalnih estradnih ličnosti o kojima se može napraviti članak ili smo osuđeni da čitamo o ovakvim spodobama?
Bozo Vreco na aparatima...
Kako bi ti meni sine u vojsku pa da ti ja pokazem nebinarnu osobu…
kako su samo slatki... DIE BITCH, DIE HARD