Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik skontao recept, prodaje gloopost još gloopljoj omladini, uzimat će pare par godina i onda nestati, a zaboraviće na njega za dan kao i sve ove instant zvijezde
Eh da je in tako pametan to bi bilo super. Alinazalost nije
Ja ne znam dal ovog lika voli i rodjena stara
A pitaju li se ti crnogorci a i mi, kakva su to njihova djeca i i kako su ih vaspitali pa ih hiljde dodze da gleda taj nastup.... Jeli do njega ili do nas?
CG. Je drzava !
Nema vise bauljanja i carlijanja po CG....al zato ima BiH,tu ce da razbacuje burek po nastupima,samo mora zaboravit na burek sa sirom,tu bi protjerivanje bilo momentalno :)
BAŠ je pravi Dragomir ! :)))
Opa, rendanje kačkavalja po publici, aferim za kreativnost :)
Nek sad kaže crna gora nije cava bajo
Svaka cast crnoj gori
Jedno veliko BRAVO za Crnu Goru!!!
Hu iz ju?
Bravo za Crnu Goru