Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postedite nas ove nevidjene ruznoce tako da ne objavljujete slike ovo dvoje potpuno nebitnih spodoba. Spremni su i bez maske da dobiju uloge u nekom horor filmu. Mozda je samo vucic ruzniji od ovo dvoje.
Većina muškaraca poslije 70. ima karcinom prostate. Ali većina umre od nečeg drugog jer je to karcinom koji polako napreduje.
U BiH je medicina smijesna, u europskim zemljama itekako postoje odlicni tretmani za razne bolesti dostupni i obicnim gradjanima. Ali kod je covjek bezvrijedan, umro, hajd sta ces sudbina
Kralj koga cega? Kralj drzavnih para?
Na vrijeme doktori otkrili pa ovoliki kes ,prvi stadium sigurno.
Pa nismo mi Charlese zaboravili princezu Dianu. I ti druze imas dio krivice za njenu pogibiju. Nije imala fin brak. Varao si je sa Camilom i naravno da je morala naci nekog. Princezo tebe ce Bosanci i Hercegovci vjecno voljeti. I hvala za tvoj dolazak u razrusenu drzavu. Ti si bila prava princeza!!!!
Valja napustiti raskoš i luksuz i seliti u pustoš i patnju. Pouka za mnoge.
Ima on novca izliječi će se. Za sve bolesti imaju lijek samo novac je potreban.
Imalo za smrt??
Što se mene tiče nek ga Rak odma pojede ,ugnjetavaju čitav svijet ,pljačkaju otimaju.
Znači uskoro opet gledamo skupi prijenos pogreba vladara sotone i gomore i kraha 300 godina dugog robstva.
Ne sekira se on ,za njega postoji lijek,doživiće on ko I mater godine