Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda su mu na viber poslali poruku
Sam' da se covjek nasekira na sabahu...
Strahobalno ;)
Sinoc bas kontam gdje je ovaj Hari jel dobro
mozda da se ošiša ovako djeluje ko onaj klošar s ulice
I kod njih je haman vazila ona recenica dok si pod mojim krovom
Doista veliki udarac, takoreci nokaut od kojeg se princ nece oporavit nikad i nosit ce dozivotne traume. Otvorila sam clanak samo da vidim kolike su razmjere u neskladu izmedju naslova i teksta. Nadam se da ce jednom doci dan kad na smece kao sto je ovaj portal ljudi nece trosit svoje vrijeme.
odvojila ga ženturaca od familije,
Aki je prezivio to da su mu ubili mamu prezivjet ce i ovo.
e stvarno nam nedate mjera sa sabaha, pa tamam kontam evo ga subota, samo ce lijepe vijesti, a vi nas ovako rastuzite. stvarno ste zaista, a hariju i megan sabura, izdrzao je mali mujo i gore, strpite se s tih dedetina miliona, znamo da vam je tesko i da vas niko ne razumije
Udarac od kojeg se nikada neće oporaviti
njesra do grla🤣🤣🤣
vjerujem da se nasekirao