Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barem je žensko ovaj put
nisu to nikakve atraktivne manekenke sto bi rekqo nas akademik amir pasic, to zreba nauvati pravim imenom q7va
Da li bi ga ova ikad pogledala i htjela da je raznosio postu?
Hahahahhahahaha bas tako
a da je obratno? bi li on pogledao nju da raznosi postu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NJEMU TREBA VELIK I TVRD KAO I NJOJ
sto bi nas prost narod rekao, dobra...
Klasika - bijela. Vecinom ovaj Jet set (koji mogu imati sijaset zena na izbor da s njima budu) buraju bijel, a ne svoje puti, tj. privlace ih. P*rno stranicama 90% su popularne/poznate/pregledi sa cacasian zenama, iako te iste stranice posjecuju i bijeli, crni i "zuti", filipinci... Ko im je kriv pa im je njihove manje privlačne - žalosno, dok je kod nas to minimalno zastupljeno.
kakva strahota - al sreca pa nema v1su1yak
Dosadilo mu primat.....
Bitno je da cojk zabija dobro
Na prvi pogled se zaljubila
Stara poslovica kaže 'Žena će muškarca kojeg voli ostaviti zbog muškarca koji je uspješniji'. A žene kažu 'Loše mogu živjeti i sama, muškarac mi treba dobro da živim'. Nekad je prevelika šteta što mi muškarci ne možemo uključiti mozak nego se vodimo onom stvari u životu. Neko to zove 'Power of the Pussy'
Samo neka je žensko.
I ja bih igrao kao on, da zabijam kao on
Čim si ti sa Jarčedola nema šanse da te ovakva zapadne, a nisam ni petice imo u školi
jes vidjo šta odlikaši? tako ti i treba kad nisi šćeo učiti.
Cuj novu ljubav lol ljudi se taslaće.
Ljubav je čudo