Bili na vjenčanju
0

Lana Del Rey prvi put u javnosti sa 17 godina starijim partnerom, fanovi je kritikuju: Pretjerala si

I. S.
Foto: X
Foto: X
Američka muzičarka Lana Del Rey (39) prvi put je viđena u javnosti sa svojim novim partnerom Jeremyjem Dufreneom (56). Paparazzi su ih fotografisali dok su odlazili s vjenčanja manekenke Karen Elson i Leeja Fostera.

Bili su u dobrom raspoloženju. Američki mediji navode da su se upoznali 2019. godine. On radi kao turistički vodič. Iz prethodne veze ima dvije kćerke i sina.

Glasine o tome da su njih dvoje zajedno se šire internetom već nekoliko mjeseci. Brojni fanovi su kritikovali Lanu jer se zabavlja sa 17 godina starijim čovjekom, a neki smatraju kako on nije na njenom "nivou".

Foto: X
Foto: X

"Kako ti može pasti na pamet da budeš sa starcem?", "Lana, svi znamo da voliš starije muškarce, ali ovaj put si zaista pretjerala", "Nadam se da će se ubrzo dozvati pameti i raskinuti s njim", "Ova veza je smiješna", neki su od komentara.

Pjevačica nije odgovorila na negativne komentare. Nedavno je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira s dvije drugarice i Jeremyjem te ga je u opisu nazvala "svojim muškarcem".

Početkom prošle godine je objavljeno da se Lana zaručila za muzičara Evana Winikera. Međutim, ubrzo nakon toga je u intervjuu za magazin Harper's Bazaar otkrila da više nisu zajedno.