Zanimljiv odabir lokacije
23

Lana Del Rey se udala za 17 godina starijeg partnera nakon samo mjesec dana veze

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Američka pjevačica Lana Del Rey udala se za svog 17 godina starijeg partnera Jeremyja Dufrenea - vodiča koji organizuje ture kroz močvaru i uvid u prirodno stanište aligatora, samo mjesec dana nakon što su prvi put viđeni zajedno.

Par je razmijenio zavjete u Des Allemandesu, Louisiana - istom zaljevu gdje Dufrene vodi svoje popularne ture brodom po močvari.

Na novim fotografijama i snimcima, 39-godišnja pjevačica može se vidjeti kako ruku pod ruku s ocem šeta s cvijetnim buketom u ruci.

Imala je dugu bijelu vjenčanicu, a kosu je pokupila u uvijeni rep koji joj je padao preko ramena. Klasična haljina do poda imala je elegantan naborani izgled i šlep koji se vukao po šljunčanom prolazu.

Umjesto svog omiljenog šešira, Dufrene je za svadbu u dvorištu nosio crno odijelo, bijelu košulju i smeđe kožne cipele.

Mladenci su nakon izgovorenih: "Da", prošli pored jednog od poznatih Dufreneovih močvarnih čamaca, koji je bio vezan za dok i ukrašen bijelim cvijećem za vjenčanje para.

Vjenčanje i prijem održani su duž javne luke, s brojnim stolovima postavljenim ispod masivnih bijelih šatora na travi. Sama lokacija vjenčanja privukla je pažnju na društvenim mrežama, a šatori u kojima su bili smješteni gosti neke je podsjetio i na svadbe na Balkanu.

Lanina sestra Caroline Grant i brat Charlie Hill-Grant pružili su joj podršku na njen poseban dan.

Ovo se dogodilo samo nekoliko dana nakon što je prekinula šutnju o svojoj romansi koja je posebno privukla pažnju javnosti. Čak je pjevačica prije nekoliko dana uopće negirala da su u vezi.

Zanimljivo je da je Lana viđena kako se drži za ruke sa Dufreneom uoči njenog nastupa na festivalu prošlog mjeseca, a da im je tek mjesec dana bilo dovoljno da se vjenčaju.