Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razvod uskoro
ok Novinaru, šta je sad ovdje bitno ?
Ženja Ljubiškić... Jel i ovo neka zafrkancija?
Organizira gledanje aligatora, neće taj dugo, čim mu naslijedi imovinu naći će ona sebi novog muža odmah. Ovog će uskoro ujesti aligator za članak, pa kad padne, reptil krene prema stomaku i raspara kožu onim dugim raljama i proždre jetru. Onda se baci na bubrege, ono sve krv niz bradu ali on žvače, i na kraju nađe srce i kako trga srce da se odvoji od tijela, aorta i neke žile ne daju, vuče ko lud a nešto bijelo pola metra dugo rasteglo se ko žvaka ne da srce da se odvoji
Lik ima piletinu i lovu,extra kombinacija
I ja sam isto bio mjesec dana u vezi. Naredni mjesec se uzeli. Iduci mjesec se razveli. I naredni mjeseci smo na sudu. Jednostavno i simpaticno.
Život zna da bude interesantan! Od braka najinteresantniji trenuci su trenutak svadbe i nekoliko trenutaka razvoda po sudovima!
Žena želi muškarca pored sebe..
Jest neĐe boje naFat'o...
39. Uplašila se.
dužina veze ne utiče na kvalitet braka
Tacno. Gvožđe se kuje dok je vrelo.
Tako je. Sve kao nešto da se upoznamo, pa da vidimo jesmo li jedno za drugo. Na kraju se svakako razvedu.
Bmk