Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Woow kakva vijest. Pa vi niste normalni
i meni je Anja najljepsa. tacno mi milina kad je u krupnom planu i kad opisuje desavanja u timu. Ima i lijepu narav, sarmantna, ma pravo zensko.
Meni nije jasno gdje nadju debile da imaju slobodnog vremena da ucestvuju u ovim glupostima jer vidim da su svi retardirani i jos publika ima koja prati
Koji moraš biti mentol da pratiš ovo
uglavnom manji mentol sigurno od tebe koji zaprdjujes na komentarima i od onih mentola koji gledaju zadrugu. Da su djeca ovo gledala ne bi se desilo to sto se jucer desilo
Ne seri
Zdruga 2
Nije ovo ko zadruga realno.Ovdje takmicari pokazuju svoju fizicku spremu, izdrzljivost, snalazljivost, spretnost. Nema ovde psovki, bitka, tu i tamo koja rasprava i to je to.