Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puca mi stvarka za njima
Pola komentara obrisali ja novinara i qq
Brena dobila stalnu rubriku na Klixu.
Sve na pretplatu Bajo moj....
Zbog onog vojnog odijela i setanje po srpskim komandnim tackama tokom rata,ima jedan ogroman minus.Tako da vecinu boli K. za ovim fosilom.
Ja jelene prodala je sve da ovu pjanduru zadovoljiglupa seljancica minimaks je dero ko stuku da bi reklamiro. Proslo je njeno vrijeme.
Pametna fahren. zna za koga se udati treba...srbin zna kako sa parama
Čitao sam prije nekoliko mjeseci da ta vila u Miamiju uopšte nije u njihovom vlasništvu , već da su istu iznajmljivali godinama unazad.
kuca je jos uvijek na marketu i ikad nije prodana. prodaje se 23 dana i ako neki kriminalac ne naleti koji treba da opere novce nikad oni 17 miliona dolara za ovo vidjet nece
Fahreta je toliko ne bitina, ali bas ne bitna
Najlepsa koka svih vremena u jugoslaviji,zato je boba i uzeo
Oooo djes ba Fahreta
Nije Živojević, Živojinović
Juče priča o neizlječivoj bolest,danas o milionima dolara. Da imaš samo jedan dolar da ga staviš na čelo kad si bolestan,neće ti pomoći.Dakle ovi milioni ne vrede ni jedan dolar,čak ni toliko.Umijte se hladnom vodom balkanski čobani i čobanice.Bijedo ljudska.Neka vam Bog sudi.Razvrato ljudska
Bolest ne bira ime, naciju, godine., nazalost. Zato ako si zdrav nemoj biti silan , jer nikad ne znas kada se mozes razboljeti .
Slobodan ce za par godina imati vece sise od Fahrete.
Klixovci, smatramo vas za ozbiljniji portal. zašto nas zamarate srpskim cajkama?
Sakrio se iza nje Medo!!!
500m/2 u Miamiu nije vila vec normalna kuca.
imannje 500 kvadratnih metara???????? to je znaci imanje otprilike 25 metara duzine x20 metara sirine
Zafalilo miliona, moralo se. Ako ima gdje žiro racun da im uplatimo po marku.