Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova ti dođe kao domaća Madonna. Neće da ostari ni za kakve pare.
Mumificirana za zivota 🤣 Kad umre, samo je spuste, gotov proizvod.
Ima smisla za biznis i to je to. Ona u svim vodama i vremenima se dobro snadje
ma haj ovo manje više nego dje su seke ramovic sta rade dje hodaju koja se udaje kaj se dogajaaa
Raj za fetišiste! Jedva čekam...
Da nije Photoshop, nebi ni tebe bilo
Ma dzaba im i mazalice,plastike i photoshop kad su truhle i korozirale ispod.
Jarane komotno bi se moglo rec da Maya Berovic i Lepa Brena (na ovoj slici) imaju isto godina... Pa brate ni ostarit se vise ne moze normalno...
Izdajice.. bolje moli za oproštaj za ono što si uradila svojem narodu onda kad je trpeo najgore zločine. Sramoto bošnjačka!!!
Njoj je vrijeme da mijenja ime u Plastična Brena.
Stvarno svi poludili. Hijaluron u carapi? Sigurno dobijes ampulu da se posipas, a tek zlato???? A sta ces kad te gladan napravi oa lupetas. Ali zaradice Brene dobro. Pjevala je u snb grudnjsku u Bijeljini. E jadna Fahreta….nista neces ponijeti sa dobom na onaj svijet
Fahreta bona na tebe je red,pa onda Hana,Seve,Nina A toliko lijepih djevojaka u mom haostoru ,,,,.. pa do Cazina.
Ona vama izgleda redovno plaća za reklame? Ako to džaba radite, imam ja granap u Buljakovom pa me spomenite ponekad
I malo previse fotosopa.
Šta je svrha zlata? Jeli to da cene budu visoke pa će bogati da kupe ili ima neku funkciju.Ovo je ozbiljno pitanje jer ja više od deset godina koristim gaće koje imaju dodate zanemarljive količine srebra i bukvalno nema neugodnih mirisa. To je dobro kada idem na dugo planinarenje backpacking.
I tako sanjam ti ja jedinstvene čerape kad ono stvarnost
Joj Fahreta, imal šta s dijamantima
pohlepa i glad za novcem nema granica
Hahaah. Cuj cestice zlata. Pa mora to reci da visoku cijenu opravda ovim ovcama sto ce to kupiti. Sta je ono rekla? Da ima iskustva kada carape puknu. Eto ostale zene hodaju bez carapa.
Neka te Fahreta, ne provaljuj se