Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav sklop lobanje moras imati da odes na ovo?!
krkani vole brenu
Ajjmoooo sad Cacak Cacak hahahah
Izgleda da nismo samo mi glupi
Kako može Lepa Brena na Krk a Brnabitch neće u Hrvatsku i ne preporučuje Srbima da idu u Hrvatsku?
Tuđman se okreće u grobu.
strašno... krkanluk zesci
Bio sam tu i definitno 99% su bili Bosnaci i Hercegovci, sto nasi iz BiH, nasi iz dijaspore i hrvati Bosanskih korijena
Daleko je nama Krk, cudi me da tamo ima Bosanaca toliko
Ne drp vidio ti Krka nisi..
Malograđanština.
Je li nastupila u ratnom odijelu sto ga ima u ormaru kao uspomenu
Čestitam Breni jer ima i dalje veliku publiku širom bivše nam Juge! Raja je skontala da ovi nacionalistički šibicari žive od huškanja i mržnje! Btw zamislimo samo mozak ovih što Breni pripisuju neku izdaju pored svih ovih koji su trgovali sa našom krvlju i sada ko biva Brena nam donijela zlo i rasturila Državu i usput napravila i genocid!??
zar snimke u vojnom odijelu na ratistu nisu dokaz sta je,hajde razguli
E moja Hrvatska, sta ste sebi dozvolili. Borci u Domovinskom ratu se okrecu u grobu.
Koji borci? Misliš na one koje je tudjman i milošević zavalili da ginu za njihov dogovor! Svaka čast borcima jer nisu imali pojma gdje ih ovi guraju jer im je odgovarala smrt što više boraca a krajnje rješenje su dogovorili još na početku rata u Karadjordjevu! Primjeniti ovo i na aliju i njegive dogovore sa ovom s/h braćom!
Jel se spucala nogom u glavu opet?