Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa što si se tretirala ?
Joj sto ne mogu ni ovih fitness majstora - a svaki drugi se bode u ilegali… za mjesec ispiski sve misice sto je “nabildao”. Linda - probusi kasiku!
Hm, kod nje je više genetika u igri, psiha, a žena u godinama, gdje treba paziti na prehranu i kretanje, smanjila bi ona tu masnoću sa pravim treningom i ishranom, prelaz iz jedrog doba u zrelije treba na vrijeme popratiti, uz zdravu mentalnu higijenu, itd.. Nije sve u vanjstini, ima nesto i u glavi.
100% joj je doktor rekao za potencijalne rizike. Plus, sama je izabrala da ziva i zdrava ide na debilne tretmane umjesto da samo zivi zdravo i dostojanstveno stari.
Pokušaj bježanja od starosti. Kada nepotrebni hirurški zahvat pođe po zlu, uvijek neko drugi kriv.
boli nas 🍆. svako ko ide na tretmane a nije se upoznao sa rizicima je priglup