Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je zao samo tako. Djaba kada sam kao klinac bio zaljubljen u nju a Beverly Hills seriju smo svi voljeli a na jedan cudan nacin nam je ta serija u ratu i spasavala zivote mada to je neka druga tema. RIP Brendice i cuvaj nam gore Dilana i Nat-a.
Kako je spašavala živote?
@Andric Na nacin da je serija bila jako popularna. U ratu su je mi tj tinejdzeri pratili i mogao si da je uhvatis na HRT-u putem zemaljske mreze i onda je raja to snimala na VHS npr ja kada imam struje ili neko drugi cak i videoteke tako da ako mom komsiji npr dodje struja 2h a meni ne sto je tako i bilo ja idem kod njega da gledam i to me drzalo van ulice ili coska zgrade ( nismo non stop bili u kuci u ratu ) i znalo se desiti da odem da gleadm a zapuca se u blizini itd....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Steta ove glumice,dosta sam njenih filmova pregledao.
Ko je ova ??
Ako nisi gledao Heathers obavezno pregledaj. Sporedna je uloga ali je film u kategoriji "prelud". Plus Winona Ryder i legenda Christian Slater su u glavnim ulogama.
niko nije spreman
Ova zena je bila borac i dama, steta ode
Tragedija velika.
Mlada ali djaba sve to ti je zivot
Gotivio sam BH90210 i zao mi je Brende. RIP.
Meni su ovo malo intimne stvari koje nisu ze PR kapanje.
*kampanje
Lijepa Brenda. RIP. Svi su poprilicno mladi ali nekako ekipa 90210 isto kao da nestaje. Luke Perry, Joe E. Tata i sada Shannen Doherty. Iako je bio u samo par epizoda umro je i onaj glumac sto joj je glumio vjerenika kada se htjela udati. Cak je i Matthew Perry bio u jednoj epizodi kao i Burt Reynolds i svi su nazalost preminuli.
90210 je postanski broj u Beverly Hillsu.. kod mene je 95835 ....
Samo nevjernicima je teško napusit ovaj svijet jer za nji ne postoji Bog
Javi nam kad ga vidiš
Za meine Nema dileme da Bog postoji a ti uci svoju djecp kako smo nastalo Od majmuna
Svi mi volim dunjaluk, ali ne može se duže od onog momenta kada po nas dođe Azrail-aga.